De computerzaak mét service.
stars 5,0 / 5 - 220 beoordelingen
072 - 720 2257

Lenovo refurbished laptop – Betaalbaar & hoge kwaliteit

Bij 072-PC bent u aan het juiste adres voor een Lenovo refurbished laptop. Koop veilig en vertrouwd een refurbished laptop met mét 2 jaar garantie.  Alle Lenovo laptops die wij verkopen worden gecontroleerd op optimale conditie, uitvoerig getest en professioneel gereinigd. In Alkmaar en omgeving is onze winkel door jarenlange ervaring en betrouwbaarheid de refurbished leveranciers van laptops en desktops. Of u als particulier of als zakelijke klant een refursbished laptop zoekt, bij ons slaagt u altijd!

Lenovo Thinkpad refursbished laptop modellen

Lenovo heeft verschillende modellen. Bij 072-PC selecteren wij alleen de beste Lenovo laptops. Wij zoeken de pareltjes van de (zakelijke) markt en met deze insteek varieert ons aanbod per keer. Regelmatig in ons aanbod zijn de Lenovo Thinkpad refurbished modellen, welke zeer geschikt zijn voor zowel particulier als zakelijk op kantoor. Ons aanbod van Lenovo laptops hebben een eenvoudig en zakelijk uiterlijk. Wij voorzien al onze Refurbished Lenovo laptops van een razendsnelle SSD, een schone installatie van Windows 10 of Windows 11 en de nieuwste updates en drivers.

Kwaliteitsgarantie refurbished laptop

Een veel voorkomende gedachten is dat een tweedehands laptop wordt geassocieerd met een refurbished laptop. Wij leggen graag uit welke verschillen u ervaart van een Lenovo refursbished laptop. Zodra een laptop bij ons binnen komt controleren wij de laptops. Dit doen wij aan de hand van zeer hoge kwaliteitseisen. Mocht dit nodig zijn, vervangen wij onderdelen of hardware om u te voorzien in een absolute topproduct. Na uitgebreide testen, kunt u gegarandeerd nog jaren genieten van uw aangekocht Lenovo laptop.

072-PC hanteert alleen de term “minimale gebruikssporen” De eventueel term gaan alleen over de behuizing van onze refurbished laptops. Wilt u onze laptops in het echt bekijken? Kom langs in onze winkel of, indien u niet in de buurt woont kunt u gebruik maken van onze WhatsApp-fotoservice.

12″, 14″, 15,6″ inch Lenovo refusbished laptops

Twijfelt u over het formaat laptop? Vraag vrijblijvend informatie aan één van onze collega’s. Op basis van uw (dagelijkse) werkzaamheden, kunnen wij een inschatting geven welk formaat Lenovo laptop het meest geschikt is.

Specialist Refurbished laptops Noord-Holland

In Noord-Holland zijn wij een begrip als het gaat om topkwaliteit refurbished laptops en computers. Onze focus gaat uit naar (zakelijke) modellen van Lenovo, HP en Dell. Ons assortiment laptops komen veelal uit bedrijven. Wij hanteren “Vandaag vóór 16:30 besteld = vandaag verzonden”. Wist u dat wij naar elke plek in Nederland gratis verzenden!