Specialist op het gebied van computers, laptops en reparaties met persoonlijke service
stars 5,0 / 5 - 128 beoordelingen
072 - 720 2257

072-Flight Simulator Ultra neo

Deze pc voldoet ruimschoots aan de ideale systeemvereisten van Microsoft Flight Simulator 2020. Meer informatie vindt u onderaan deze productpagina.

Behuizing + voeding Cooler Master Silencio S600
Antec 700w
Moederbord Asus PRIME Z390-A 1151
Processor Intel Core i9-9th gen. 3,1 GHz
Werkgeheugen 32 GB 3200 MHz
Opslag 1TB M.2 NVMe SSD
Besturingssysteem Windows 10 PRO
Beeldschermaansluiting NVIDIA GeForce RTX 2080Ti
HDMI, DisplayPort
USB aansluitingen 2x USB 2.0, 7x USB 3.0, 1x USB C
Optische drive Asus CD / DVD Speler-Brander
SD Cardreader
Garantie  2 Jaar garantie op de hardware

 2.599,00 incl. BTW

 • Gratis verzending

  Voor alle bestellingen, altijd!

 • 2 jaar garantie

  Ook op refurbished

 • Prijswinnaar

  Winkelier van het jaar 2019

 • Servicegericht

  Te bereiken via mail en telefoon

De 072-Flight Simulator Ultra neo PC

Speciaal op verzoek van onze klanten hebben wij dit Intelsysteem aan onze Flight Simulator-serie toegevoegd. Deze pc voldoet net als ons 072-Flight Simulator Ultra AMD-systeem aan de meest ideale systeemvereisten van Microsoft en is in staat om Flight Simulator 2020 moeiteloos op de hoogste grafische instellingen te laten draaien.

Wij hebben bij het samenstellen van dit systeem vanzelfsprekend rekening gehouden met de mogelijkheid om meerdere beeldschermen en invoerapparaten aan te kunnen sluiten. Laat u vooral niet afschrikken door de DisplayPort-aansluitingen; deze zijn, indien nodig, via een adapter moeiteloos naar HDMI om te zetten. Ook hebben we met het oog op de fysieke versies van Flight Simulator 2020 een optische drive geïnstalleerd zodat de 10 dual-layer dvd’s geen probleem zullen vormen. Dit alles wordt voor u ondergebracht in een uiterst stille behuizing van Cooler Master. De strakke Silencio S600-behuizing bevat geluidsabsorberend materiaal en is voorzien van een metalen deur waarachter de optische drive is weggewerkt.

Dit is het absolute topmodel uit onze Flight Simulator-serie en op het gebied van zowel processor als videokaart kan het eigenlijk niet beter. Wij hebben getracht een ideaal Intelsysteem samen te stellen voor de scherpst mogelijke prijs. De losse componenten voor een Intelsysteem zijn duurder dan voor een AMD-systeem en dat is dan ook de reden waarom de prijs van deze pc nogal afwijkt van de reguliere 072-Flight Simulator Ultra-pc.

Indien onze Flight Simulator Ultra neo-pc ondanks de goede specificaties nog niet aan uw eigen wensen voldoet bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het samenstellen van maatwerksystemen en kunnen in overleg altijd voor een nóg beter systeem zorgen. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend onderdelen van A-merken en daarom kunt u bij 072-PC altijd op 2 jaar hardwaregarantie rekenen.

Van bestellen tot afhalen of bezorgen; een complete Flight Simulator of maatwerk-pc kan al binnen 2 werkdagen gereed zijn. Neem voor vrijblijvend advies of een offerte contact met ons op via info@072-pc.nl of bel direct 072-7202257.