Specialist op het gebied van computers, laptops en reparaties met persoonlijke service
stars 5,0 / 5 - 118 beoordelingen
072 - 720 2257

072-Flight Simulator Light

Deze pc voldoet ruimschoots aan de minimale systeemvereisten van Microsoft Flight Simulator 2020. Meer informatie vindt u onderaan deze productpagina.

Behuizing + voeding Cooler Master Silencio S400
Antec 500w
Moederbord Asus B450M-K
Processor AMD Ryzen 5 3600
Werkgeheugen 8 GB 3200 MHz
Opslag 500GB M.2 NVMe SSD
Besturingssysteem Windows 10 PRO
Beeldschermaansluiting

NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB
(HDMI – DVI – DisplayPort)

USB aansluitingen 8x USB 3.0
Optische drive Asus CD / DVD Speler-Brander
SD Cardreader
Garantie  2 Jaar garantie op de hardware

 899,00 incl. BTW

 • Gratis verzending

  Voor alle bestellingen, altijd!

 • 2 jaar garantie

  Ook op refurbished

 • Prijswinnaar

  Winkelier van het jaar 2019

 • Servicegericht

  Te bereiken via mail en telefoon

De 072-Flight Simulator Light PC

Deze pc vormt het instapmodel van onze Flight Simulator-serie en is speciaal door ons samengesteld om aan de minimale systeemvereisten van Microsoft te voldoen. Op deze pc zou u Flight Simulator 2020 prima moeten kunnen laten draaien zolang u niet al te veel waarde hecht aan grafische instellingen. Zoals in onderstaande tabel valt af te lezen beschikt deze pc zelfs over betere specificaties dan de door Microsoft voorgeschreven minimale vereisten.

Wij hebben bij het samenstellen van dit systeem vanzelfsprekend rekening gehouden met de mogelijkheid om meerdere beeldschermen en invoerapparaten aan te kunnen sluiten. Ook hebben we met het oog op de fysieke versies van Flight Simulator 2020 een optische drive geïnstalleerd zodat de 10 dual-layer dvd’s geen probleem zullen vormen. Dit alles wordt voor u ondergebracht in een uiterst stille behuizing van Cooler Master. De strakke Silencio S600-behuizing bevat geluidsabsorberend materiaal en is voorzien van een metalen deur waarachter de optische drive is weggewerkt.

Indien u op zoek bent naar een betere gebruikerservaring, kijk dan eens naar onze Flight Simulator Medium– en Ultra-pc’s. Microsoft heeft de systeemvereisten van Flight Simulator 2020 namelijk onderverdeeld in minimale, aanbevolen en ideale systeemvereisten. Aan de hand van dit onderscheid heeft 072-PC een aantal systemen samengesteld die hier ruimschoots aan voldoen. Wij hebben veel ervaring in het samenstellen van maatwerksystemen en gebruiken voor onze pc’s uitsluitend onderdelen van A-merken, u kunt daarom altijd op 2 jaar hardwaregarantie rekenen.

Wij kunnen u een zorgeloze voorzet geven met een van deze door onszelf samengestelde systemen maar uiteraard kunnen wij ook alles volledig naar eigen wens samenstellen.

Van bestellen tot afhalen of bezorgen; een complete Flight Simulator of maatwerk-pc kan al binnen 2 werkdagen gereed zijn. Neem voor vrijblijvend advies of een offerte contact met ons op via info@072-pc.nl of bel direct 072-7202257.

Start chat
1
Chat met ons
Hallo, hoe kan ik je helpen?