Specialist op het gebied van computers, laptops en reparaties met persoonlijke service
stars 5,0 / 5 - 118 beoordelingen
072 - 720 2257

072-Flight Simulator Ultra

Deze pc voldoet ruimschoots aan de ideale systeemvereisten van Microsoft Flight Simulator 2020. Meer informatie vindt u onderaan deze productpagina.

Behuizing + voeding Cooler Master Silencio S600
Antec 700w
Moederbord MSI X570-A PRO
Processor AMD Ryzen 7 3700X
Werkgeheugen 32 GB 3200 MHz
Opslag 1TB M.2 NVMe SSD
Besturingssysteem Windows 10 PRO
Beeldschermaansluiting Radeon RX5700XT 8GB
3x HDMI, 3x DisplayPort
USB aansluitingen 2x USB 2.0, 7x USB 3.0, 1x USB C
Optische drive Asus CD / DVD Speler-Brander
SD Cardreader
Garantie  2 Jaar garantie op de hardware

 1.649,00 incl. BTW

 • Gratis verzending

  Voor alle bestellingen, altijd!

 • 2 jaar garantie

  Ook op refurbished

 • Prijswinnaar

  Winkelier van het jaar 2019

 • Servicegericht

  Te bereiken via mail en telefoon

De 072-Flight Simulator Ultra PC

Deze pc vormt het topmodel van onze Flight Simulator-serie en is speciaal door ons samengesteld om aan de meest ideale systeemvereisten van Microsoft te voldoen. Op deze pc kunt u Flight Simulator 2020 zelfs op de hoogste grafische instellingen moeiteloos laten draaien.

Wij hebben bij het samenstellen van dit systeem vanzelfsprekend rekening gehouden met de mogelijkheid om meerdere beeldschermen en invoerapparaten aan te kunnen sluiten. Laat u vooral niet afschrikken door de DisplayPort-aansluitingen; deze zijn, indien nodig, via een adapter moeiteloos naar HDMI om te zetten. Ook hebben we met het oog op de fysieke versies van Flight Simulator 2020 een optische drive geïnstalleerd zodat de 10 dual-layer dvd’s geen probleem zullen vormen. Dit alles wordt voor u ondergebracht in een uiterst stille behuizing van Cooler Master. De strakke Silencio S600-behuizing bevat geluidsabsorberend materiaal en is voorzien van een metalen deur waarachter de optische drive is weggewerkt.

Hoewel dit het topmodel uit onze Flight Simulator-serie is kan er natuurlijk altijd nog een schepje bovenop. Wij hebben getracht een ideale pc samen te stellen voor de scherpst mogelijke prijs. Als u bijvoorbeeld Intel boven AMD prefereert dan kunnen wij ook zeker iets voor u betekenen maar zijn bepaalde componenten per definitie een stuk duurder.

Indien onze Flight Simulator Ultra-pc ondanks de goede specificaties nog niet aan uw eigen wensen voldoet bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het samenstellen van maatwerksystemen en kunnen in overleg altijd voor een nóg beter systeem zorgen. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend onderdelen van A-merken en daarom kunt u bij 072-PC altijd op 2 jaar hardwaregarantie rekenen.

Van bestellen tot afhalen of bezorgen; een complete Flight Simulator of maatwerk-pc kan al binnen 2 werkdagen gereed zijn. Neem voor vrijblijvend advies of een offerte contact met ons op via info@072-pc.nl of bel direct 072-7202257.

Start chat
1
Chat met ons
Hallo, hoe kan ik je helpen?