De computerzaak mét service.
stars 5,0 / 5 - 247 beoordelingen
072 - 720 2257

072-Maatwerk PC

Bent u op zoek naar een desktop pc om foto’s of video’s mee te bewerken? Of misschien een complete CAD-werkplek?

Bij 072-PC bouwen we speciaal voor u het perfecte systeem!

Een goede maatwerk-pc is een flinke investering en daarom wilt u natuurlijk de beste kwaliteit voor de beste prijs. Geen maatwerk-pc is hetzelfde, iedereen heeft zijn of haar eigen wensen. Waar u ook naar op zoek bent, bij 072-PC kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Wij kunnen u een voorzet geven met een door onszelf samengesteld systeem maar kunnen ook alles volledig naar wens samenstellen. Wij bieden eindeloze mogelijkheden en zorgen ervoor dat u de nieuwste hardware krijgt.

Van bestellen tot afhalen of bezorgen; een complete maatwerk-pc kan al binnen 2 werkdagen gereed zijn. Neem voor vrijblijvend advies of een offerte contact met ons op via info@072-pc.nl of bel direct 072-7202257.

 • Gratis verzending

  Vóór 16:30 = vandaag verzonden

 • 2 jaar garantie

  Ook op refurbished

 • Trusted Shops

  Unieke kopersbescherming

 • Niet goed, geld terug

  14 dagen bedenktijd

De 072-Maatwerk PC

Specifieke doeleinden vragen soms onderdelen die niet in normale pc’s aanwezig zijn. Werkt u met professionele applicaties zoals AutoCAD, VectorWorks, Revit of Inventor dan heeft u bijvoorbeeld weinig aan een i3-processor en GTX videokaart. 072-PC heeft veel ervaring in het samenstellen van maatwerksystemen voor de meest specifieke doeleinden. Voor al onze pc’s gebruiken wij uitsluitend onderdelen van A-merken zoals Intel, Kingston, Cooler Master, ASUS en Western Digital. Wij geven daarom ook 2 jaar garantie op de hardware!

Wat voor componenten u ook wenst te gebruiken, alles moet natuurlijk ook ergens in worden ondergebracht. Zelf maken we veel gebruik van behuizingen van Cooler Master waar we goede ervaringen mee hebben. Voor de 072-Maatwerk PC geldt dat alles in overleg gaat en alles dus kan worden aangepast. De behuizing van een maatwerk-pc moet in ieder geval in staat zijn om goed te kunnen koelen en om veel gewicht te kunnen dragen. Zowel grafische kaarten met bijbehorende koeling als de diverse soorten voedingen hebben een aanzienlijk gewicht. Gelukkig is het prijsverschil tussen een matige kwaliteit behuizing en een van goede kwaliteit vaak slechts enkele tientjes.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte maatwerk-pc!