Specialist op het gebied van computers, laptops en reparaties met persoonlijke service
stars 5,0 / 5 - 124 beoordelingen
072 - 720 2257

072-Premium i7-10th

Behuizing + voeding Antec 400w + Cooler Master behuizing
Moederbord ASUS B460M-K
Processor Intel Core i7-10th gen. 2,9 GHz
Werkgeheugen 8 GB DDR4 2667 GHz
Opslag 240 GB SSD + 1TB HDD
Besturingssysteem Windows 10 HOME
Beeldschermaansluiting VGA – DVI – HDMI
USB aansluitingen 2x USB 2.0, 6x USB 3.0
Garantie 2 Jaar garantie op de hardware

 849,00 incl. BTW

Extra’s

 • Gratis verzending

  Voor alle bestellingen, altijd!

 • 2 jaar garantie

  Ook op refurbished

 • Prijswinnaar

  Winkelier van het jaar 2019

 • Servicegericht

  Te bereiken via mail en telefoon

De 072-Premium Core i7 PC

Deze pc met krachtige Intel Core i7-processor van de 10e generatie is bedoeld voor de meest veeleisende gebruiker. De i7-processor levert uitstekende prestaties voor foto- en videobewerking en is, in combinatie met een goede videokaart, ook ideaal voor het spelen van games. De snelle SSD van 240GB zorgt ervoor dat deze pc binnen 20 sceconden is opgestart. Het DDR4 werkgeheugen (RAM) van 8GB zorgt ervoor dat u probleemloos meerdere tabbladen of programma’s tegelijk kunt gebruiken en dat bestanden en applicaties sneller laden. Voor extra opslagruimte is er ook een HDD van 1TB geplaatst.

Omdat deze pc over meerdere videopoorten beschikt is het mogelijk om meerdere beeldschermen aan te sluiten zodat u nog efficiënter kunt werken.

Voor al onze pc’s gebruiken wij uitsluitend onderdelen van A-merken zoals Intel, Kingston, Cooler Master, ASUS en Western Digital. Wij geven daarom ook 2 jaar garantie op de hardware!

Software

Wij voorzien onze pc’s standaard van een schone Windows 10-installatie. U zult dan ook geen reclame, ongewenste programma’s of proefversies op uw nieuwe pc aantreffen. Wel adviseren wij u om de antivirussoftware van BullGuard te installeren welke u gratis 60 dagen kunt uitproberen.

Meer mogelijkheden

Dit is een door onszelf samengesteld systeem. Eventuele aanpassingen zijn natuurlijk altijd mogelijk, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 072-7202257 of vul het contactformulier op onze website in. Indien u op zoek bent naar een pc voor een specifiek doeleinde zoals het gebruik van zware CAD-software, videobewerkingssoftware of het spelen van zware spellen dan is een 072-Maatwerk pc misschien een beter alternatief. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat wij u van professioneel advies kunnen voorzien.

Start chat
1
Chat met ons
Hallo, hoe kan ik je helpen?