Specialist op het gebied van computers, laptops en reparaties met persoonlijke service
stars 5,0 / 5 - 111 beoordelingen
072 - 720 2257

NGS Toetsenbord + muis draadloos

De NGS Epsilon Kit bestaat uit een optische muis, toetsenbord en OTG-adapter (“On the Go”) waarmee je de muis en het toetsenbord kunt gebruiken met je Android-computer, tablet of smartphone.

U kunt deze adapter op zijn beurt gebruiken als een gegevenszender tussen USB-opslagapparaten, zoals flash-geheugen, om bestanden (foto’s, video’s, documenten) van uw mobiele apparaat naar een ander apparaat door te geven.

Epsilon Kit valt op door zijn functionaliteit, de technische kenmerken zullen gebruikers voorzien van hun dagelijkse computertaken. De optische muis is uitgerust met grote precisie in zijn bewegingen. Inclusief anti-slip scroll voor meer grip en 3 knoppen. Het afgeronde ontwerp geeft het een moderne en aerodynamische touch.

Het heeft 10 multimediatoetsen waarvan het doel is om de gebruikersfuncties te stroomlijnen, waarvan we benadrukken: directe toegang tot de internetbrowser, sluimerstand van de computer, volumeregeling en stilte-modus.

Het toetsenbord bevat LED-indicatoren van hoofdletters, numerieke vergrendeling en lage acculading.

NGS Epsilon Kit is voorzien van een Plug & Play-functie, zodat de verbinding met alle apparatuur onmiddellijk kan worden gemaakt via de NANO-ontvanger en zonder de noodzaak om extra software te installeren via de aansluiting zonder 2,4 GHz USB-kabels.

 24,95 incl. BTW

16 op voorraad

 • Gratis verzending

  Voor alle bestellingen, altijd!

 • Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met 5/5

 • Prijswinnaar

  Winkelier van het jaar 2019

 • Servicegericht

  Te bereiken via mail en telefoon

Start chat
1
Chat met ons
Hallo, hoe kan ik je helpen?