De computerzaak mét service.
stars 5,0 / 5 - 220 beoordelingen
072 - 720 2257

Dell refurbished laptop kopen?

Bent u op zoek naar een refurbished laptop met twee jaar garantie van het merk Dell? Zoek niet verder, want dan bent u bij 072-PC aan het juiste adres. In onze online shop én fysieke winkel verkopen wij topkwaliteit refurbished Dell laptops. Al onze refusbished producten worden getest op zeer strenge eisen. De laptops van Dell staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Alle Dell laptops in ons assortiment zijn geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik.

Kiezen voor een refurbished Dell laptop

Tijdens je zoektocht komt u diverse merken refurbished laptop tegen. U vraagt zich natuurlijk af, waarom kies ik voor een refursbished Dell? Al onze Dell refurbished laptops zijn in zeer goede staat, geen dode pixels of beschadigingen. Veel webshops hanteren een A, B of C kwalificatiesysteem of werken met sterren. Bij 072-PC geen sterren maar alleen refurbished producten van absolute topkwaliteit.

Bij aanschaf van een refurbished Dell laptop kunt u er vanuit gaan dat uw product;

  • helemaal up-to-date en klaar voor gebruik is;
  • technisch 100% in orde;
  • Standaard 2 jaar garantie;
  • Schone installatie van Windows 10 óf Windows 11
  • Gratis verzonden wordt in heel Nederland;

Om ervoor te zorgen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, stellen wij zeer hoge eisen aan onze inkoop adviseur. Onze refurbished laptops zijn voor het overgrote gedeelte voor de zakelijke markt ontwikkeld en veelal als leasemodel gebruikt. Bedrijven vervangen deze producten met enige regelmaat en 072-PC koopt deze producten in partijen op om ze een tweede leven te kunnen geven. Op deze manier vinden vele high-end Dell laptops met een relatief hoge nieuwprijs via 072-PC de weg naar de consumentenmarkt.

Duurzaamheidsprincipe van een refurbished laptop

Bij een refurbished laptop bent u de tweede eigenaar van de laptop. De Dell laptop heeft een eerder eigenaar gehad of is afkomstig uit de zakelijke markt. Veel bedrijven stellen een levensduur van IT producten in op een paar jaar. Deze laptops zijn vaak nog prima te gebruiken voor de particuliere markt. Al onze Dell laptops die binnenkomen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn afkomstig van verschillende leveranciers. Waar mogelijk proberen we, met het oog op onze duurzaamheidsprincipes, deze producten op te knappen (als nieuw te maken) om ze voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden.

Schaf uw nieuwe Dell laptop aan bij 072-PC.nl

Ben je op zoek naar een Dell laptop, maar is een nieuwe laptop qua aanschafwaarde te duur? Bekijk onze refurbished producten van het merk Dell en bestel eenvoudig via onze online winkel. Naast Dell laptops hebben we ook laptops van HP en Lenovo. Mocht u vragen hebben over een product of iets niet duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op!