De computerzaak mét service.
072 - 720 2257

Verzenden en retourneren

Levertijd

Alle aangeboden refurbished laptops en PC’s staan klaar voor verzending, bestellingen vóór 15:00 worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden.
Mocht u vragen hebben over de exacte levertijd, dan kunt u ons altijd even bellen of een contactformulier invullen.

Afhalen

Heeft u bij de bestelling gekozen voor afhalen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, wij zorgen er dan voor dat de door u bestelde artikelen klaar staan voor afhalen.

Verzenden + Track & Trace

Ongeacht de waarde of grootte van uw bestelling hanteren wij een vast verzendtarief van slechts €5,- incl. BTW
Uw bestelling wordt altijd verzekerd en aangetekend via PostNL verzonden.
Voor leveringen naar België hanteren wij een vast tarief van €13,- incl. BTW

U krijgt automatisch een Track & Trace code per e-mail, het pakket is meestal pas ná 19:00 te volgen.
Een bestelling wordt pas na ontvangst van uw betaling verzonden. Mocht de inhoud van het pakket bij verzending beschadigd blijken, meld dat dan a.u.b. binnen 5 dagen aan ons. Schade die te laat gemeld is, en om deze reden niet vergoed wordt door PostNL, kan buiten de garantie vallen.

Retourneren

Wilt u een bestelling retourneren of ter reparatie aanbieden? Graag dit formulier invullen.

Bedenktijd

Als consument heeft u bij het kopen op internet recht bij ons op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 dagen na aflevering van het product, of na het sluiten van de overeenkomst in het geval van diensten en digitale inhoud. Binnen deze periode mag u het product terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u geassembleerde maatwerksystemen, deze kunnen niet worden geretourneerd.

Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens de afkoelingsperiode zorgvuldig worden omgaan met het product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of de consument het wil aanschaffen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals zal plaatsvinden bij een winkelaankoop. Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, moet u ons schriftelijk, telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Daarna moet u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. Voor diensten en digitale inhoud geldt dezelfde termijn van 14 dagen, u kunt binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst herroepen. Ook in dit geval dient u dit formulier in te vullen.

Nadat u aan ons gemeld heeft gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht, en u bericht van ons heeft ontvangen kunt u u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief originele verpakking retourneren aan:

De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Daarvoor ontvangen wij graag uw bankrekeningnummer.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

  • U het product niet gebruikt heeft, slechts kortstondig getest.
  • Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.
  • Het product en alle onderdelen die erbij horen in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd incl. verpakking.

Speciale gevallen waarbij u geen gebruik kunt maken van het herroepingsrecht:

  • Producten die speciaal voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties

Wij zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:

  • Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
  • Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).
  • Onderdelen ontbreken in de retourzending.