De computerzaak mét service.
072 - 720 2257

Refurbished door 072-PC, hoe zit dat?

Uit eigen ervaring weten wij dat mensen voorzichtig zijn bij de aanschaf van gebruikte producten. Met deze informatiepagina hopen wij duidelijkheid te scheppen over wat refurbished precies inhoudt, waarom wij er volledig achter staan en op wat voor garantie u als klant kunt rekenen.

Refurbished of tweedehands?

Een product is refurbished als het volledig is schoongemaakt, nagekeken en getest alvorens het weer te koop wordt aangeboden. Omdat 072-PC uitsluitend de mooiste en meest hoogwaardige laptops en PC’s inkoopt, hoeven wij maar zelden iets te repareren. Wel vervangen wij slechte laptopaccu’s en toetsenborden met ongebruikelijke indelingen.

Voordat een product verkocht kan worden, wordt het professioneel gewist en van een schone Windows 11-installatie voorzien. Daardoor kunt u als eerste gebruiker met een volledig up-to-date besturingssysteem werken, zonder reclame, proefversies en ongewenste software.

Bij tweedehands producten kunt u er nooit blind van uitgaan dat deze stappen zijn doorlopen. Onze producten doorlopen een uitgebreid traject alvorens wij kunnen bepalen of ze echt aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Hierdoor weten wij zeker dat u er nog jaren mee vooruit kunt en kunnen wij u zonder twijfel 2 jaar garantie geven.

2 Jaar garantie

Al onze refurbished producten worden geleverd met 2 jaar garantie op het apparaat en 3 maanden garantie op laptopaccu’s en adapters. Laptopaccu’s verschillen als verbruiksproduct in laadcapaciteit, accuduur en levensduur. 072-PC garandeert dat u een gecontroleerde en goed werkende laptopaccu krijgt met minimaal 75% van de originele laadcapaciteit.

Meer waar voor uw geld

Voor een lagere prijs dan van een nieuw consumentenmodel, koopt u bij 072-PC een zakelijke laptop van betere kwaliteit met betere prestaties.

De refurbished producten van 072-PC behoren tot zakelijke productlijnen van Dell, HP en Lenovo. Deze kostbare apparaten blinken uit in zowel prestaties als bouwkwaliteit en bevatten krachtige componenten en hoogwaardige materialen. De hoge nieuwprijs maakt ze bijna onbereikbaar voor consumenten maar grote bedrijven vervangen ze zelfs zo snel dat ze deels ongebruikt blijven.

072-PC verkoopt de mooiste exemplaren waarvan hooguit kan worden vastgesteld dat er sprake is van lichte gebruikerssporen. Door een refurbished laptop of PC van 072-PC aan te schaffen, geeft u een hoogwaardig product een tweede leven en krijgt u dus uitzonderlijk veel waar voor uw geld.

Minimale gebruikerssporen

Waar veel webshops scores hanteren voor de staat waarin hun producten verkeren, zijn de refurbished producten van 072-PC per definitie in zeer goede staat. U komt op vrijwel iedere productpagina de tekst minimale gebruikssporen tegen wat zoveel betekent als hooguit een paar lichte krasjes of sporen van slijtage op de behuizing.

Geen addertjes onder het gras

Al onze laptops worden standaard geleverd met een QWERTY US-toetsenbord, de indeling die in Nederland gebruikelijk is. Enkele collega-aanbieders van refurbished laptops verkopen ook producten met andere indelingen, wat u vaak pas zult ontdekken bij het openen van de doos! Daarnaast versturen wij geen enkele laptop zonder bijpassende oplader en geen PC zonder bruikbare voedingskabel.

Als u tóch nog twijfelt…

In onze fysieke winkel kunt u al onze refurbished producten met uw eigen ogen bekijken, u bent van harte welkom. Indien afstand of tijd een bezwaar vormt en u liever een online bestelling plaatst, maken wij graag enkele foto’s van het betreffende product voor u.

U kunt uw verzoek sturen via een WhatsApp-bericht aan 072-720 2257 of via de groene WhatsApp-knop op onze mobiele website.

Klik hier voor een overzicht van onze refurbished laptops.