De computerzaak mét service.
072 - 720 2257

Over ons

Wie zijn wij?

Wij staan bekend om onze zeer nette refurbished zakelijke laptops, direct uit voorraad leverbaar en altijd mét 2 jaar garantie.
Klanten uit heel Nederland weten onze winkel in Alkmaar te vinden om aldaar van persoonlijk advies te worden voorzien. Tevens is het mogelijk om telefonisch of per e-mail advies in te winnen. Via de webshop levert 072-PC snel in heel Nederland, indien u vóór 15:00 bestelt dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.

Wat doen wij?

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit de verkoop van refurbished laptops en computers. Van een eenvoudige laptop voor op school tot een uitgebreide CAD-werkplek, sinds 2014 voorzien wij onze klanten van de meest uiteenlopende computerapparatuur.

Voor een uitgebreid aanbod aan refurbished producten kunt u van maandag tot en met vrijdag in onze winkel terecht. In onze winkel is bovendien een ruim assortiment van onderdelen, kabels, opladers en accessoires aanwezig. Voor de meest essentiële software zoals Norton beveiliging bent u bij 072-PC ook aan het juiste adres.

Nieuwsbericht Alkmaar op Zondag, april 2020