De computerzaak mét service.
stars 4,9 / 5 - 177 beoordelingen
072 - 720 2257

Over ons


Nieuwsbericht Alkmaar op Zondag, april 2020

Wie zijn wij?

072-PC is een allround computerservicebedrijf voor zowel particulieren, zzp’ers als bedrijven. Wij leveren, onderhouden en repareren uw computersystemen, netwerken, software en printers op een efficiënte manier. Kwaliteit en service staan daarbij voorop maar vanzelfsprekend proberen wij nette tarieven te hanteren.

Particuliere en zakelijke klanten uit heel Noord-Holland weten onze winkel in Alkmaar te vinden om aldaar van persoonlijk advies te worden voorzien. Tevens is het mogelijk om telefonisch of per e-mail advies in te winnen. Via de webshop levert 072-PC kosteloos in heel Nederland. (De verzendkosten voor bestellingen via 072-print.nl zijn €6,96)

 

Wat doen wij?

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit de verkoop van zowel nieuwe als refurbished laptops en computers. Van een eenvoudige laptop voor op school tot een uitgebreide CAD-werkplek, sinds 2014 voorzien wij onze klanten van de meest uiteenlopende computerapparatuur.

Voor een uitgebreid aanbod aan refurbished producten kunt u van maandag tot en met zaterdag in onze winkel terecht. 072-Premium en 072-Maatwerk pc’s worden speciaal voor u gebouwd en zijn, indien alle onderdelen voorradig of leverbaar zijn, doorgaans na 1 of 2 werkdagen gereed. In onze winkel is bovendien een ruim assortiment van onderdelen, kabels, stekkers en accessoires aanwezig. Voor de meest essentiële software bent u bij 072-PC ook aan het juiste adres.

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en hebben veel vervangende onderdelen op voorraad. Het uitvoeren van reparaties, upgrades en computer apk‘s behoort dan ook tot onze dagelijkse werkzaamheden alsmede het oplossen van softwarematige problemen. Voor kleine zaken zoals het instellen van e-mailaccounts of internetverbindingen kunnen wij u via TeamViewer ook op afstand van dienst zijn.

Zakelijke oplossingen

Een groot gedeelte van onze klantenkring bestaat uit zzp’ers en bedrijven. Zij zijn voor hun werk en algemene bedrijfsvoering vaak erg afhankelijk van computersystemen en door de jaren heen hebben wij hier veel kennis en ervaring in opgedaan. Als gecertificeerde partner van KassaCompany kunnen wij ook op het gebied van kassasystemen iets voor u betekenen.

Chat openen