De computerzaak mét service.
stars 5,0 / 5 - 247 beoordelingen
072 - 720 2257

Over ons


Nieuwsbericht Alkmaar op Zondag, april 2020

Wie zijn wij?

072-PC is een computerzaak voor zowel particulieren, zzp’ers als bedrijven. Wij leveren, onderhouden en repareren uw computersystemen en laptops op een efficiënte manier. Kwaliteit en service staan daarbij voorop maar vanzelfsprekend hanteren wij nette tarieven.
Wij staan bekend om onze zeer nette refurbished zakelijke laptops, direct uit voorraad leverbaar en altijd mét 2 jaar garantie.

Klanten uit heel Nederland weten onze winkel in Alkmaar te vinden om aldaar van persoonlijk advies te worden voorzien. Tevens is het mogelijk om telefonisch of per e-mail advies in te winnen. Via de webshop levert 072-PC kosteloos in heel Nederland.

 

Wat doen wij?

Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit de verkoop van zowel nieuwe als refurbished laptops en computers. Van een eenvoudige laptop voor op school tot een uitgebreide CAD-werkplek, sinds 2014 voorzien wij onze klanten van de meest uiteenlopende computerapparatuur.

Voor een uitgebreid aanbod aan refurbished producten kunt u van maandag tot en met vrijdag in onze winkel terecht. 072-Premium en 072-Maatwerk pc’s worden speciaal voor u gebouwd en zijn, indien alle onderdelen voorradig of leverbaar zijn, doorgaans na 1 of 2 werkdagen gereed. In onze winkel is bovendien een ruim assortiment van onderdelen, kabels, opladers en accessoires aanwezig. Voor de meest essentiële software bent u bij 072-PC ook aan het juiste adres.

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en hebben veel vervangende onderdelen op voorraad. Het uitvoeren van reparaties, upgrades en computer apk‘s behoort dan ook tot onze dagelijkse werkzaamheden alsmede het oplossen van softwarematige problemen. Voor kleine zaken zoals het instellen van e-mailaccounts of internetverbindingen kunnen wij u via TeamViewer ook op afstand van dienst zijn.